Gündoğmuş ve Akseki esnafına Pandemi ziyareti


Gündem 11.04.2021 19:16:00 0
Gündoğmuş ve Akseki esnafına Pandemi ziyareti
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin ve Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz, Oda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Gündoğmuş ve Akseki esnaf ve sanatkarlarının durumu hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş ve Akseki’de esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti. Kademeli normalleşme süreci itibariyle Antalya’da riski en aza indirmek amacıyla dinamik denetim modeli kapsamındaki gerekli bilgilendirmeleri yaparak hayırlı işler diledi.

 

GÜNDOĞMUŞ


Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın Her Zaman Yanındayız”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi’yi, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin ve Yönetimiyle birlikte makamında ziyaret etti.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş esnaflarının Pandemi sürecindeki durumu ve kademeli normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Valimizin talimatları doğrultusunda dinamik denetim modeli kapsamındaki çalışmalarımız devam ediyor. Esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Özellikle maske kullanımı ve 1,5 metre sosyal mesafe kurallarının her fırsatta altını çiziyoruz. Sizler de Gündoğmuş esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştiriyorsunuz. Esnafın içinde olduğunuzu, özellikle pandemi sürecinde esnafımıza hassasiyet gösterdiğinizi dile getirdiniz. Bu hassasiyetleriniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.    

 


Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, esnaf ve sanatkarlar ile ilgili konularda kendisini her zaman arayabileceklerini ifade ederek, “Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız. Özellikle bu dönem çok daha hassas davranmamız gereken bir zamandayız. Ülkemiz sınırları içerisinde üretim yapan, istihdama katkı koyan herkes bizim için çok önemli. Dinamik denetim modeli kapsamında geçtiğimiz haftalarda esnaflarımızı, Pazar yerlerimizi ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde yine bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Tabi buradaki asıl amacımız esnafımıza ceza yazmak değil, hijyen kurallarını tekrar hatırlatmak.” dedi.      

 


Gündoğmuş Belediye Başkanına Ziyaret

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin ve Yönetimiyle birlikte makamında ziyaret etti. Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara verilen destekler dolayısıyla teşekkürlerini ileterek kademeli normalleşme süreci ile esnaf ve sanatkarların genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 


AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Bugün Gündoğmuş ilçesi ziyaretlerimiz kapsamında, Sayın Kaymakamımızı, Esnaf Odamızı, esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ediyoruz. Sizlere de bir ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve sanatkarlarımıza pandeminin başladığı günden bu yana bir maske dahi olsa verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. İnşallah bu süreci hep birlikte aşacağız. Kademeli normalleşme süreci itibariyle dinamik denetim modeli kapsamındaki gerekli rehberlik ve bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Antalya’mızda riski en aza indirmek amacıyla esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret ediyor, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin önemini vurguluyoruz. Pandeminin sorumlusunun esnaf ve sanatkarlarımız olmadığını vurguluyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Pandeminin başladığı tarihte cadde ve sokakları dezenfekte ettiklerini ve belediye imkanları dahilinde hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.    

 

 


Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Pandemi Değerlendirmesi

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin ve Yönetim ile Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Oda çalışmaları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Oda üyesi esnaf ve sanatkarların pandemi sürecinde yaşamış oldukları sorunlar ile talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, dinamik denetim modeli kapsamında Antalya’da riski en aza indirmek amacıyla çok dikkatli davranılması gerektiğini vurguladı.

 

 

Kademeli normalleşme sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların Pandeminin sorumlusu olmadıklarının altını çizerek maske, mesafe ve hijyen kurallarına tam anlamıyla uyulmasının önemini hatırlattı. Ocak ayından itibaren Oda Başkanlarını, yönetim ve denetim kurulu üyelerini ziyaret ettiklerini belirten AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Kaymakamlar ve ilçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek odaların istek ve taleplerini bizzat kendilerine aktardıklarını ifade etti.

 


Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlarına Normalleşme Süreci Bilgilendirmesi

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ile birlikte Gündoğmuş esnaf ve sanatkarlarını işyerlerinde ziyaret etti. Kademeli normalleşme süreci itibariyle Antalya’da riski en aza indirmek amacıyla dinamik denetim modeli kapsamındaki gerekli bilgilendirmeleri yaparak hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.

 

AKSEKİ

 

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’e Teşekkür

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’ü, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz ve Yönetimiyle birlikte makamında ziyaret etti.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Akseki, yılda en az iki defa geldiğimiz ve fırsat buldukça daha sık gelmeye çalıştığımız Antalya’mızın en nadide ilçelerinden. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, birlik ve beraberliğin temsilcisi. Biz istiyoruz ki, tüm il genelinde Sayın Valimizle, Belediye Başkanlarımızla, Kaymakamlarımızla, Oda Başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza, esnaflarımıza hizmet edelim. Ve bunu başarıyoruz da. Gittiğimiz her ilçede kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Teşekkür etmemiz gereken yerde teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlere de teşekkür etmeye geldik. Sayın kaymakamım, her zaman yanımızda olduğunuz için, esnaf ve sanatkarlarımıza gösterdiğiniz ilgi ve alakalarınız için sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.


 

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, “Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz”  

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin pandemi sürecinde özverili çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Öncelikle Adlıhan başkanımıza hem pandemi sürecinde esnaflarımız adına bu kadar çalıştığı hem de devletimizin tüm makamlarına gerekli ilgi ve alaka göstererek teşekkürlerini sunması açısından ben de ilçe kaymakamı olarak teşekkür ediyorum. Yaptığınız çalışmaları takip ediyoruz, derleyici toplayıcı çalışmalar yapıyorsunuz. Hele bu pandemi sürecinde kimse şahsi meseleleri yüzünden vatandaşlarımıza, esnafımıza hizmet etmeyi engellememeli. Esnaflarımız var olacak ki bizler de var olacağız. İlçe kaymakamı olarak hep beraber, hiçbir kimseyi ayırt etmeden hizmet edebilirsek, çok daha ileriye gideriz. Bu süreçte anlayış ve sabırla çalışmalarını gerçekleştiren Birlik Başkanımıza, Oda Başkanımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 


Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Biz Adlıhan Başkandan Razıyız”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ı, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz ve Yönetimiyle birlikte makamında ziyaret etti. Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara verilen destekler dolayısıyla teşekkürlerini ileterek kademeli normalleşme süreci ile esnaf ve sanatkarların genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 


AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Bugün Akseki ziyaretlerimiz kapsamında Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan’ı ziyaretteyiz. İbrahim başkanımız bizim kardeşimiz. İlçeye, belediyeciliğe ve ilçenin tüm mahallelerine hakim birisi. Esnaflarımız ile içli dışlı bir başkanımız, haftanın yedi günü esnafımızla bir arada. Kendisini takip ediyoruz, takdir ediyoruz. Biz Akseki esnafımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz, kısıtlı imkanlara rağmen esnaf ve sanatkarlarımıza desteklerinizi esirgemiyorsunuz. Başkanım, biz sizi seviyoruz. Ben Akseki’nin bir fahri hemşerisiyim, Akseki için ne yapmamız gerekiyorsa her zaman hazırım.” dedi.
Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ise, “Sayın başkanım, Torosların incisi Akseki’mize hoş geldiniz. Başkanım, biz sizden razıyız Allah da sizden razı olsun, gerçekten yakın bir zaman önce buradaydınız, bizleri yalnız bırakmadınız, her zaman Akseki’mize ne kadar önem verdiğinizi, burayı ne kadar sevdiğinizi gösterdiniz. Biz sizden mutluyuz, sizlere teşekkür ediyoruz, her zaman oda başkanımızın, esnaflarımızın emrindeyiz ve her zaman yanlarındayız.” dedi.

 

 


Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odasına Ziyaret

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ile birlikte Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz ve Yönetim ile Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Oda çalışmaları hakkında görüşme gerçekleştirerek Oda üyesi esnafın yaşamış oldukları sıkıntılar ile beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kademeli normalleşme süreci hakkında bilgi aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “1 Mart normalleşme süreci ile birlikte dinamik denetim modelinde kaymakamlarımızla birlikte sizlerin de esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret etmesi ve gerekli rehberlik çalışmalarını yapması çok önemli. Oda Başkanlarımız tarafından esnafımıza yönelik bilgilendirmelerin yapılması ve maske, mesafe ile hijyen kurallarına tam riayet edilmesi ile birlikte ilimizde riski en aza indirmeli ve Pandemi sürecini sağlıklı bir şekilde atlatmalıyız.” dedi.


Akseki Esnaf ve Sanatkarlarına Normalleşme Süreci Bilgilendirmesi

 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akca, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odası Başkanı Ömer Faruk Yılmaz ile birlikte Akseki esnaf ve sanatkarlarını işyerlerinde ziyaret etti. Kademeli normalleşme süreci ve dinamik denetim modeli kapsamındaki gerekli bilgilendirmeleri yaparak hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.
Esnaf ve sanatkarların Pandemi kurallarına uyduklarını ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Bildiğiniz gibi 1 Mart kademeli normalleşme süreciyle birlikte dinamik denetim modeline geçildi. Bugün Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Bolat Ünsal ile birlikte sizleri ziyaret ederek dinamik denetim modeli kapsamında gerekli rehberlik ve bilgilendirmeleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde, dinamik denetim modeli kapsamında kademeli normalleşme sürecine uygun bir şekilde çalıştığınızı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduğunuzu gördük, sizleri tebrik ediyoruz. Pandemi sürecini esnaf ve sanatkarlarımızın dikkati ve tedbiriyle atlatacağız.” dedi.


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.