Gündem

Gündem Haberleri

Hakan Demirden Play-Off mesajı

Daüşşafaka Tekfen karşısında ikinci devrede yaptıkları iyi savunmayla net bir galibiyet aldıklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, “Play-offta olabileceğimiz en iyi noktaya varabilmek için sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.


Gündem 19.04.2021 09:00:00 0
Hakan Demirden Play-Off mesajı

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 29. haftasında sahasında Darüşşafaka Tekfen’i 101-89 mağlup ederek bu sezonki 18. galibiyetine imza atan ve son hafta öncesi dördüncü sıradaki yerini koruyan TOFAŞ’ta Başantrenör Hakan Demir ve oyunculardan Tomislav Zubcic karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Maçın ikinci yarısında iyi savunma yaptıklarına vurgu yapan Demir, “İkinci devrede yaptığımız iyi savunmayla Darüşşafaka karşısında net bir galibiyet aldık. Takımımı tebrik ediyorum. Ligin bitmesine 1 maç kaldı, en iyi şekilde normal sezonu bitirip, play-offta olabileceğimiz en iyi noktaya varabilmek için sonuna kadar devam edeceğiz ve sonucu hep beraber göreceğiz” dedi.

TOMISLAV ZUBCIC: KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI

Darüşşafaka Tekfen karşısında 21 sayı-6 ribaund-4 asist ile takımın en skorer ismi olan Hırvat uzun forvet Tomislav Zubcic ise maçın ardından şu ifadeleri kullandı; “İlk olarak gerçekten kazanmamız gereken bir maçtı. Play-off’lara dördüncü sıradan girmek istiyoruz. Bu yüzden iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Bu maçı kazanmak son hafta öncesi dördüncü sırayı korumak adına çok önemliydi.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı