Gündem

Gündem Haberleri

Halil Sezai hakkında suç duyurusu


Gündem 28.07.2021 17:00:00 0
Halil Sezai hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Halil Sezainin darp ettiği komşusu Hüseyin Meriçin avukatı, Sezai hakkında yeniden suç duyurusunda bulundu. Sezainin sahne aldığı mekanda, "Tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah" sözleri suç duyurusunun gerekçesi olarak gösterildi.

TRT Haberin aktardığına göre, komşusunu darp ettiği görüntülerle günlerce konuşulup, yargılanan şarkıcı Halil Sezai, sahne aldığı mekanda olayı hatırlatarak "tam dövemedim" dedi. Bu sözler üzerine hakkında bir kez daha suç duyurusunda bulunuldu.

Suç duyurusunda Hüseyin Meriçin can güvenliğinin olmadığı ifade edildi. Koruma talep edildi. Sezai hakkında uzaklaştırma kararı istendi. Dilekçede şarkıcının tutuklanması talebi de yer aldı.

Hatırlanacağı gibi Halil Sezai, 2020 yılının eylül ayında, komşusu Hüseyin Meriçi darp etmişti. Şarkıcının yaşlı adamı dövdüğü görüntüler büyük tepki toplamıştı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor