Hekimoğlu Trabzon ile İnegölspor yenişemedi

Hekimoğlu Trabzonspor ile İnegölsporun mücadelesi 2-2 biterken, İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, takıma olan ümidinin arttığını söyledi.


Gündem 23.04.2021 09:30:00 0
Hekimoğlu Trabzon ile İnegölspor yenişemedi

TRABZON (İGFA) - Misli.com 2nci Lig Beyaz Grupta oynanan karşılaşmada Hekimoğlu Trabzon ile İnegölspor, Yavuz Selim Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Golcüsü Batuhan Karadenizin penaltıdan 9uncu ve 22nci dakikalarda attığı golle Karadeniz ekibi öne geçti. 26ıncı dakikada Mehmet Özdırazın penaltısıyla umutlanan İnegölspor, 40ıncı dakikada Gökhan Kurumuşun kaydettiği golle skoru 2-2ye getirdi.

İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda da iki takım elde ettiği fırsatları değerlendiremeyince taraflar mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Hekimoğlu Trabzon puanını 65e çıkarıp ikinci sıradaki yerini korurken, İnegölspor ise 30 puanla 15nci sırada kendisine yer bulduç

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkan Şimşir, iyi mücadele etmek zorunda olduklarını ifade ederken, "Rakibimizi tebrik ediyoruz, onlara saygı duyuyoruz. Onlar yukarıda Play-Off oynuyor biz aşağıda Play-Off oynuyoruz. Bütün sonuçlar bizim lehimize gelişti. Bu da bizim için avantaj. Bu hafta bizim lehimize gelişince, takım için daha bir ümitlendim” dedi.


Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş
Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler
Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma