İçişleri ‘kayıp silah’ iddialarını yalanladı


Gündem 13.07.2021 20:00:00 0
İçişleri ‘kayıp silah’ iddialarını yalanladı

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ‘kayıp silah’ iddiaları ile ilgili bir açıklama yaparak söz konusu iddiaları yalanladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklının sosyal medya hesabından "Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürülen “kayıp silahlar” yalanıyla ilgili yine, yeniden, açıklama" ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

Çataklı, yazılı açıklamasında, "Bugüne kadar kayıp silahların bulunması mümkün olmamıştır. 15 Temmuz hain darbe girişimi kaynaklı olarak, İçişleri Bakanlığı bünyesinde başkaca herhangi bir silah kaybı mevcut değildir. Bakanlığımızın 2017 yılı İdari Faaliyet Raporunda belirtilen rakam, sivil vatandaşlarımızın kaybettikleri silahları da içeren 1944’ten 2017’nin sonuna kadar ki 73 yıllık toplam sayıdır. Bu rakamın 15 Temmuz ile hiçbir ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ismailcatakli/status/1414951389193768961

Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı