İGF internet yasasının önemli bir paydaşıdır


Gündem 19.07.2021 09:30:00 0
İGF internet yasasının önemli bir paydaşıdır

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Bursa milletvekili Ahmet Kılıç, internet yasasının önümüzdeki yasama döneminde ele alınacağını belirtirken, “Bizler süreci paydaşlarla yürütüyoruz. İGF de önemli bir paydaşımız” açıklamasında bulundu.

ANKARA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu Haber Ajansı’na (İGFA) özel açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Sekreter yardımcısı ve Bursa milletvekili Ahmet Kılıç, İnternet Gazetecileri Federasyonu’nu (İGF) önemsediklerini dile getirdi.

İGF’NİN MÜCADELESİ MUTLULUKLA KARŞILANIYOR

Güvenilir abasın anlayışının tüm Türkiye’ye yayılması gerektiğini kaydeden Kılıç, “ İGF önemli bir adım. Bu kuruluşta yer alanların kuruluştan faydalanmak isteyenlerle mücadelesini görüyoruz. Bir akreditasyon oluşturmak gibi bir gayretiniz var. Bunu çok mutlulukla karşılıyoruz” dedi.

SÜREÇ PAYDAŞLARLA İLERLEYECEK

İnternet yasasına ilişkin görüşlerini de dile getiren Ahmet Kılıç, “ Bizim vatandaşın ihtiyacına göre yasa yapma durumumuz var TBMM’de. Milletvekili olarak da kaliteli bir yasamaya katkı sağlamak için çalışıyoruz. Diğer ülkelerle de bu konuyla ilgili kendimizi kıyaslıyoruz. Tüm paydaşlarla bir araya gelerek bu yasa süreçlerini sürdürmek istiyoruz. İGF de bu sürecin paydaşı. Önümüzdeki yasama döneminde sürecin gündemde olması ve hızlıca ilerlemek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak