İmamoğlundan Şahbaz ailesine vefalı iftar

İstanbulda seçim çalışmaları sırasında Gaziosmanpaşada 4 kilometre boyunca Ekrem İmamoğlunun seçim otobüsünü takip eden kamuoyunda "Müzeyyen Teyze" adıyla tanınan 72 yaşındaki Müzeyyen Şahbaz, Başkan İmamoğlu ile iki yıl sonra iftarda buluştu.


Gündem 25.04.2021 05:30:00 0
İmamoğlundan Şahbaz ailesine vefalı iftar

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim çalışmaları sırasında Gaziosmanpaşa durağında, ilginç bir olay yaşamıştı. O tarihte 72 yaşında olan Müzeyyen Şahbaz, İmamoğlu’nun içinde bulunduğu seçim otobüsünü, 4 tansiyonla 4 kilometre boyunca takip etti. Durumu fark eden İmamoğlu, otobüsü durdurdu ve Şahbaz’a çiçek vermişti. İmamoğlu, 14 Haziran 2019’da ise yine Gaziosmanpaşa’da gerçekleştirdiği miting konuşmasını Şahbaz’a sarılarak yapmıştı. 

İkili, yaklaşık 2 yıl sonra, bu kez iftarda buluştu. Şahbaz ailesinin evlerinde orucunu açan İmamoğlu ile kamuoyunda bilinen adıyla “Müzeyyen Teyze” arasında ilginç diyaloglar yaşandı. 

Başkan İmamoğlu, Şahbaz’ın, “O gün ben, bilmiyordum senin geleceğini. Tansiyonum 3’e düşüyordu. Eşim, söyleyince hemen çıktım. Ben hastaydım, nasıl iyileştim. Allah’ım, bana güç mü verdin? Ben geldim oraya, sen çıkmıştın. Ben, bir fena oldum. Ağlıyorum; ‘Ben, Başkan’ı göremeyeceğim.’ Bir baktım otobüstesin; oyyy dünya benim oldu” sözlerine, “Bana öyle enerji verdin ki o gün anacığım. Birbirimize hem şifa olduk, hem de şans getirdik. Bana şans getirdin duanla beraber” şeklinde karşılık verdi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında