Gündem

Gündem Haberleri

İnegölspor’a taze kan


Gündem 28.06.2021 09:30:00 0
İnegölspor’a taze kan

İnegölspor, 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor’dan orta saha oyuncusu Bahadır Taşdelen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

BURSA (İGFA) - İnegölspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi ile Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Volkan Kardaş katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi, “Sezon bittikten sonra Bahadır kardeşimizle iletişime geçmiştik. Sağ olsun kırmadı bizi ve ön görüşmemizi yaptık. Kendisinin kulübümüze katlı verip, en kısa zamanda en güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Hocamızın verdiği liste doğrultusunda transferlerimizi yapıyoruz. 24 Temmuz’da takımımız toplanacak. Hocamız talep ederse, 1 transfer daha yapmayı düşünüyoruz.”

Bahadır Taşdelen ise “İnşallah beraber güzel başarılar elde ederiz. 15 günlük bir süreç oldu. Ama sonunda mutlu son oldu” ifadelerini kullandı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı