Gündem

Gündem Haberleri

İnegölspor sezonu açtı


Gündem 26.07.2021 09:30:00 0
İnegölspor sezonu açtı

TFF 2nci Lig ekibi İnegölspor, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı.

BURSA (İGFA) - Antrenmanı ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, oyunculara baklava ikram ederek başarılar dilediler.

Başkan Taban ve Durmuş daha sonra antrenmanı Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kuruluyla birlikte saha kenarından izlediler.

Antrenman öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “Yeni sezonumuz inşallah sakatlıksız, belasız geçer. İnşallah Covidsiz bir sezon geçiririz. İnegölspor formasını, armasını, İnegöl şehrini en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.”dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Her yeni bir başlangıç nihayetinde yeni umutlar yeni beklentiler doğuruyor. İnegölspor şehirde kıymet üreten, değer üreten bir futbol takımı ve markası. Bu sene Kani Başkanımızın ve ekibinin 2. sezonu. İnşallah yeni başarılara yeni güzelliklere imza atmalarını diliyorum. Allah’ın izniyle başarılar elde edeceğini ümit ediyorum”ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “ Geçen sene taraftarlarımızla buluşamamıştık. İnşallah Covid tedbirleriyle beraber bu sene taraftarlarımızın itici gücüyle daha başarılı bir sezon geçiririz diye umut ediyorum“ diye konuştu.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı