İsim benzerliği nedeniyle duymadığı hakaret kalmadı!


Gündem 30.06.2021 00:30:00 0
İsim benzerliği nedeniyle duymadığı hakaret kalmadı!

Antalyanın Finike ilçesinde anaokuluna giden kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla başlatılan soruşturma nedeniyle geçen yıldan beri süren davada soruşturmanın adından tutuklanan anne ve üvey babanın tahliye edilmesine karar verildi. Suçlamaları kabul etmeyen anne ve üvey baba tahliye talep etti. Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından adli kontrol şartı ile tahliye edilen anne ve üvey babaya ilişkin sosyal medya ayaklandı.

ANTALYA (İGFA) - Anne ve üvey babanın adları ile birkaç kişinin daha ismi sosyal medyada zincir şekilde paylaşıldı. Bunlardan biri de Kumluca ilçesinde esnaf olan Gökhan Uğural oldu. Gökhan Uğural, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, olayla uzaktan yakından alakam yok. Ben esnafım çalışırken olayı duydum diye açıklama yaptı.

Uğural, yazılı açıklamada,"Bugün almış olduğum bir haberden dolayı tüm günümü Emniyet Müdürlüğünde geçirdim. Benim ismim Göksel Uğural, Elmalı davasında adı geçen bir küçük kardeşimizin kullanmış olduğu şahıs ile isim benzerliği dışında herhangi bir bağlantım yoktur. Olayla ilgili herhangi bir bağlantım yoktur. Bugün aldığım mesajlar tehdit ve hakaretlerden dolayı suç duyurusunda bulundum, beni tanıyan tanımayan herkesten ricam, olayı net bir şekilde araştırıp o şekilde paylaşılmasını rica ediyorum. Olayın benimle ilgisi yok, bir kişi sosyal medya hesabından fotoğrafımı kopyalayıp paylaşmış paylaşım yapılan tüm hesapların ekran görüntüsünü alıp şikâyette bulundum yaşanan olayla herhangi bir bağlantım yoktur" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında
Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret