İŞKUR'dan A101’e 19 Kişilik İstihdam Desteği


Gündem 18.06.2021 01:10:00 0
İŞKUR

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur A101 Marketler Zinciri arasında imzalanan protokol ile 14 ü kadın olmak üzere 19 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında şubelerde işe başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur A101 Marketler Zinciri arasında imzalanan protokol ile 14 ü kadın olmak üzere 19 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında şubelerde işe başlayacak. İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Programı Protokolü ile 19 kişi Perakende Satış Elemanı mesleğinde çalışacak. 

İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 14 ü kadın vatandaşımız ile birlikte toplam 19 kişi Perakende Satış Elemanı mesleğinde 18 Haziran da işe başlayacağını söyledi.  İŞKUR İl Müdürü AKALIN, Yapacağımız 19 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve engelli vatandaşlarımızın da iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama
olan katkımız devam edecektir dedi.


Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bursa Ovası nasıl kaybedildi? Bursa Ovası nasıl kaybedildi?
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı