İstanbul’da ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dijital platformda yapıldı


Gündem 5.07.2021 18:00:00 0
İstanbul’da ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dijital platformda yapıldı

Öğrencilerin üniversite ile toplum arasındaki bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen "Gönüllülük çalışmaları" kongresi İstanbul Rumeli Üniversitesi tarafından dijital platformda gerçekleşti.

İSTANBUL (İGFA) - Kongrenin başkanlığını üstlenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaralın ve kongre Onursal Başkanı Rektör Prof. Dr. H.Tamer Dodurka yaptı. Kongre, katılımcıların 3 farklı zoom platformuna ayrılarak proje sunumları ile devam etti.

Kongre başkanı Prof.Dr.Oğuz Özyaral tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Üniversitemiz tarafından düzenlenen kongrenin amacı öğrencilerin insani, sosyal, ekonomik gibi konularda meydana gelen sorunlar hakkında duyarlı olmalarını, katılacakları ve gerçekleştirecekleri bazı gönüllülük faaliyetleriyle insani, sosyal, kültürel, ahlaki değer ve becerilerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Bu amaçla; öğrencilerimizden seçecekleri bir gönüllülük alanında, bir proje dâhilinde görev almaları ve sonuçlarını paylaşmaları istenmiştir. Ülkemizde tüm üniversitelerde okutulan bu ders ilk defa İstanbul Rumeli Üniversitesinde bir Öğrenci Kongresi haline dönüştürülerek öğrencilerin aktif katılımları ile kongrede kendi projelerini sunma fırsatı tanınmıştır" ifadeleri kullanıldı.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu