Gündem

Gündem Haberleri

İşte Ağırel'in gerçek yüzü


Gündem 25.04.2021 02:53:00 0
İşte Ağırel

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'e ait olan yeni çağ gazetesi, yandaş medyacılık ve iftira haberlerine devam ediyor.

Gazetenin köşe yazarlarına Fetö, Hdp, Dhkp-c yandaş medya kanalları, Chp ve İyi parti belediyelerin desteği iddiası ise pes dedirtiyor. İktidar partisi yöneticilerini hedef alan köşe yazıları ve Kitaplar yazan Murat Ağırel'e Chp'li ve İyi partili belediyeler aracılığıyla ciddi paralar verildiği iddia ediliyor. Gazetenin köşe yazarı olan Murat Ağırel'in köşe yazılarında yazdığı yazılar ise Sipariş olarak eline tutuşturulduğu yazı sahibi ünvanı taşıdığı yeni iddialar arasında... Tek hedefi iktidar'a medya aracılığı ile saldırmak olan sözde köşe yazarlarından Murat Ağırel'in hakkında çıkanlar ise akıllara durgunluk verdi.

Açıklama yok.

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Beyaz TV'de yayınlanan Sürmanşet programında, Libya'da şehit olan MİT mensuplarımızı yabancı şer odaklarına deşifre ederek, ailelerinin güvenliğini tehlikeye atan sözde gazeteci Murat Ağırel'in yargılanması sırasında terör örgütleri FETÖ, DHKP-C ve PKK tarafından nasıl canhıraş bir biçimde savunulduğunu canlı yayında belgelerle tek tek deşifre etti. 

Gökçek'in MİT mensuplarımızı ifşa eden Murat Ağırel hakkında ortaya çıkarttığı gerçekler bomba etkisi yarattı.

İşte canlı yayında ortaya çıkan Murat Ağırel gerçekleri; 

NEREDEYSE AĞIREL'İ SAVUNMAYAN HDP'Lİ KALMAMIŞ!


 

FETÖ'CÜLER CANHIRAŞ SAVUNMAYA GEÇTİ!



AĞIREL'İN HDP'Lİ AHMET ŞIK İLE İLİŞKİSİ!


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi