İYİ Parti Bursa’ya basından bir transfer daha


Gündem 30.06.2021 16:30:00 0
İYİ Parti Bursa’ya basından bir transfer daha

Bursa basınından İYİ Parti’ye bir transfer daha geldi. Spor medyasının deneyimli ismi Cemal Ekentok da İyiler Kervanına katıldı.

BURSA (İGFA) - İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğanın rozetini taktığı Ekentok, “Ülkedeki kötü gidişten şikayet etmektense, acillen gerekli olan bir yönetim değişikliği için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Türkiye’de ve Bursa’da dengelerin değiştiğine vurgu yaparak, “Bir yıl önce Bursa medyasının duayen ismi İbrahim Erdoğan ağabeyimiz aramıza katılarak partimize büyük güç vermişti. Şu anda da kendisiyle Divan Üyesi İl Başkan Yardımcımız olarak omuz omuza mücadele veriyoruz. Şimdi de yine tecrübeli gazeteci büyüğümüz, spor basınında 40 yılını deviren Cemal Ekentok’un saflarımıza katılımından çok mutlu olduk, onur duyduk. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, sevgiyle kucaklıyoruz” diye konuştu.
İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan ise, gazetecilerin siyaset arenasındaki yerlerini alarak, deneyimlerini ülke ve kent yararına aktarmalarının, özellikle gazetecilik mesleği adına verimli sonuçları olacağını vurguladı.


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında