İYİ Parti’den Bursaspor’a kombine desteği


Gündem 6.07.2021 17:00:00 0
İYİ Parti’den Bursaspor’a kombine desteği

Bursaspor Yönetim Kurulu’nun ziyaretinde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bursaspor Yönetim Kurulu’nun ateşten gömlek giydiğinin farkındayız. İlk etapta 100 kombine alarak, çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz” dedi.

BURSA (İGFA) - Okullar, Kışlalar ve Camiler gibi Sporun da siyasetin dışında tutulması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, politikanın medya başta olmak üzere her alana olduğu gibi spora da gereksiz biçimde nüfuz ettiğine dikkati çekerek, "Biz İYİ Parti olarak bu konudaki hassasiyetimizi göstermeye her zaman hazırız. Bursaspor bu şehrin markasıdır ve bu marka değerimizi her daim koruyup kollamalıyız. Bursaspor küme düştüğünde, bütün bir kentin algısının yerle bir olduğunu hepimiz biliyoruz" dedi.

Bu noktada Bursa’da şampiyonluk abidesi olan Atatürk Stadı’nın yıkım garabetinin de Bursaspor’un kent dahilindeki heyecan dolu havasını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Türkoğlu, "Büyükşehir Stadı’nın henüz bitirilememiş olması ve neredeyse dünyanın en maliyetli stadı olması da ayrı bir faciadır” diye konuştu.

GÜLGÜLER; TRANSFER TAHTASI AY SONUNDA AÇILACAK…
Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler de, İYİ Parti ziyaretinde, yeşil beyazlı taraftarlara, ay sonuna doğru transfer tahtasının açılacağı müjdesini verdi. Bu konuda kararlı olduklarını ifade eden Gülgüler, "Hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz. Transfer tahtasını açmamızla birlikte inşallah her şey yoluna girecek ve yeniden süper lig hedefiyle koşmaya başlatacağız” dedi. Ziyarete, Bursasporun Mali İşler Sorumlusu Osman Uçar, Futbol Kulübü Sorumlusu Tamer işler ve İdare ve Tesisler Sorumlusu Serhat Akgün de eşlik etti.


Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik