İYİ Parti’den Yıldırım Belediyesi’ne tepki

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın seçim vaadinde yer alan hiçbir projeyi ikinci yıl geride kalmasına karşın tamamlayamadığını söyledi.


Gündem 29.04.2021 15:30:00 0
İYİ Parti’den Yıldırım Belediyesi’ne tepki

BURSA (İGFA) - İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de destek verdi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın, göreve gelişinin ikinci yılında icraatlarını basınla paylaştığını hatırlatan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, “Kendisinin seçim vaatlerinden tek bir projeyi tamamladık, bitirdik, hizmete açtık demedi. Bol bol planlıyoruz, yapıyoruz, gerçekleştiriyoruz sözcüklerine şahit olduk. Hayalde, PowerPoint sunumlarda, kağıt üzerinde dönüşen gelişen muhteşem Yıldırım’ı aradık” dedi.

BASKI VE TEHDİTLE İNSANLAR MALLARINI SATTI

Başkan Oktay Yılmaz’ın kendisi yapmış gibi öve öve anlattığı projelerden hiçbirinin kendi dönemine ait olmadığını açıklayan Ataç, “ Büyük ses getiren ve kendisinin burada değinmediği “teyemmüm taşı” ve “Altın kafeste demir dövme!” projelerini saymazsak. Gönül Belediyeciliği dediniz, gönülleri yıktınız. Mollaarap’ta izinsiz başlayan ve zemine uygun olmayan inşaat ve kazı çalışmalarını durdurmadınız Koca bir mahalleyi perişan ettiniz. İnsanları evlerinden, anılarından hayallerinden ettiniz, yarına umutlarını yıktınız.  Kusurunuzun faturasını onlara ödetiniz, ödetiyorsunuz? Baskı ve tehditle insanları mallarını yok pahasına satmaya zorladınız” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ELEŞTİRİSİ

Sular Vadisi’nin hala faaliyete geçirilemediğini vurgulayan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, “Milyonlarca para harcanarak yapılan tesis kaderine terk edildi. Sular Vadisi, mahallelinin tabiriyle “uyuşturucu vadisi, sarhoş vadisi” oldu. İpekçilik Caddesi’nde zemini kazıyarak asfaltlamak yerine işin kolayına kaçıldı. Zemin üzerine dökülen asfalt kalınlığı neticesinde kaldırımlar yoldan daha alçak kaldı. Her yağmurda evler su baskını riski altında. İnsanlar evlerine giremiyor. Kaldırımlarda bırakın engellileri, sağlıklı insanlar da yürürken zorlanıyor. Kentsel dönüşüm binasına gösterdiğiniz ihtimam, “Kentsel Dönüşüm” konusunda ne kadar samimi olduğunuzun göstergesidir. Görünen o ki, kentsel dönüşüm adına ne birikiminiz, ne de bunları gerçekleştirecek cesaretiniz var” açıklamasını yaptı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu
Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek