İYİ Partinin Antalya'daki ajitasyonuda patlak verdi!

'Ayakkabısı delik, aç' dedikleri kişinin mal varlığı ortaya çıktı .


Siyaset 8.07.2021 02:55:00 0
İYİ Partinin Antalya

Son aylarda ajitasyon siyaseti üzerinden türlü tiyatrolar sergileyen İYİ Parti; Konya, Hatay, Adana ve Malatya'dan sonra şimdi de Antalya'da duygu sömürüsü üstünden siyasi kazanım elde etmeye kalktı. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın eliyle Meral Akşener'in komutasıyla sergilenen kirli oyun çok geçmeden ifşa edildi. Başaran'ın 'ayakkabısı delik' diyerek servis ettiği ve isminin Muammer Bulgan olduğu öğrenilen şahısın bir serası, bir arabası ve bir traktörünün olduğu, serasında çalıştırdığı işçiler olduğu ortaya çıktı.

İşte detaylar...

2023'e giden süreçte ittifak ortağı CHP ile Türk siyasetini kirleten bir tutum izleyen İYİ Parti, kirli algı oyularına hız kesmeden devam ediyor.

Meral Akşener ve ekibinin Konya, Hatay, Adana ve Malatya'da sergilediği komik tiyatrolara bir yenisi daha eklendi.

KİRLİ TİYATRONUN ADRESİ BU KEZ ANTALYA!
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesapları üzerinden adının Muammer Bulgan olduğu öğrenilen, ayakkabısı delik vatandaşın görüntülerini servis etti.

Ancak söz konusu görüntülerin oynanan algı tiyatrosunun bir parçası olduğu çok geçmeden gözler önüne serildi.

'AÇ' OLARAK SERVİS ETTİKLERİ KİŞİ VARLIKLI ÇIKTI
Muammer Bulgan isimli ayakkabısı delik olarak servis edilen adamın, 1 serası, 1 arabası, 1 traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı ortaya çıktı.

İYİ Parti tarafından piyon olarak kullanılan Bulgan'ın yeni arabasıyla turladığı ve nargile kafede tüttürürken çekilen görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı.

İşte İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın genel başkanı Meral Akşener'in yolundan giderek başvurduğu alengirli ve yalan dolan tiyatro oyununu bozguna uğratan o görüntüler;

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Elmalı ilçesinde Muammer Bulgan isimli vatandaşı yanına oturtuyor. Vatandaş aç olduğunu ve ayakkabısının delik olduğunu söylüyor.


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak