Gündem

Gündem Haberleri

İzci kulüpleri Kocaelide buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de faaliyet gösteren 17 İzci ve Doğa Kulüp Liderleri toplantısına ev sahipliği yaptı.


Gündem 14.03.2021 13:30:00 0
İzci kulüpleri Kocaelide buluştu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kocaeli il genelinde faaliyet gösteren 17 İzci ve Doğa Kulüp Liderleri toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda izcilik branşının kent genelinde yaygınlaştırılması ve kulüplerin sorunları üzerinde duruldu.

BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN KAPSAMLI TOPLANTI

Kocaeli İzciliği adına bugüne kadar yapılmış en kapsamlı toplantında bir araya gelen kulüp önderlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, toplantıya ev sahipliği yaptıkları için duydukları mutluluğu dile getirerek katılan kulüp liderlerine teşekkür etti. Kocaeli’nin izcilik geleceği masaya yatırılırken, izcilik adına neler yapılacağını dile getiren Başkan Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Türk İzciliğinin birleştirici misyonu içinde izciliğe destek vermeye artırarak devam edeceğini, bu konuda kılavuz model gerçekleştirebileceklerini ifade etti. Yıldırım, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın izciliğe çok önem verdiğini, izcilik ile ilgili çalışmaları da yakından takip ettiğini vurguladı.  

ORTAK PROJELER DE MASAYA YATIRILDI

Toplantıda tüm izci kulüpleri temsilcileri fikir ve önerilerini aktardı. Bu süreç içinde istek ve önerilerini aktaran temsilciler il genelinde yapılan izcilik faaliyetlerini değerlendirdi.    


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı