İzmir Aliağada yol kenarları ağaçlandırılıyor

İzmirin Aliağa Belediyesi Helvacı’nın girişinden Yeni Şakran çıkışına kadar İzmir-Çanakkale yolu üzerinde yol kenarlarında ağaçlandırma çalışmasına başladı.


Gündem 15.04.2021 17:00:00 0
İzmir Aliağada yol kenarları ağaçlandırılıyor
İZMİR (İGFA)- Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Aliağa’yı daha yeşil bir kent haline dönüştürmek için ağaçlandırma ve bitkilendirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ağaçlandırma çalışmalarına Aliağa Küçük Sanayi Sitesi girişinden başlayan Ekipler, ilk etapta sanayi sitesi girişi üzerinde yol kenarlarına 300 adet selvi ağacı dikti.

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Adil Çağlar, ilçe sınırları içerisinde bulunan Helvacı girişinden Yeni Şakran Mahallesi çıkışına kadar İzmir-Çanakkale Karayolu’nun kenarları ile orta refüjde bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladııklarını belirterek; katkı ve desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğü, Torbalı Orman Müdürlüklerine teşekkür etti.




Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı