İzmir Bergama’nın vizyon projeleri görücüye çıktı


Gündem 8.07.2021 10:00:00 0
İzmir Bergama’nın vizyon projeleri görücüye çıktı

İzmir Bergamada Millet Bahçesi ve Zeytinpark Projesi esnaf, muhtar ve oda başkanlarına anlatıldı.

İZMİR (İGFA) - Bergamanın gelişimi ve yenilenmesi anlamında önemli bir vizyon proje olan Millet Bahçesi ve Zeytinpark için esnafa, merkez mahalle muhtarlarına ve oda başkanlarına yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Esnaflar için ayrı, muhtar ve oda başkanları için ayrı olmak üzere yapılan her iki toplantının açılışında konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Her iki projemizle Bergamamızda uzun yıllardır beklenen köklü değişikliği sağlayacağız. Bu projelerimiz hemşehrilerimize uzun yıllar hizmet edecek" dedi.

Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantılarda konuşan Başkan Koştu, 2020-2021 yılları içerisinde doğalgazda en çok yatırımı Bergamanın alması için yoğun bir gayret gösterdiklerini belirterek, doğalgaz için Aliağadan ana hat döşemesi hızla yapılmaya devam ettiğini kaydetti.

Millet Bahçesi ve içerisinde Çamlı Park Projesinin hızlı bir şekilde yapılması için çalışmaların süratle takip edileceğini toplantıda ifade eden Başkan Koştu, "Çok büyük olumsuzlukla karşılaşmazsak Millet Bahçemizi ve Çamlı Parkımızı süratle yapacağız. Millet Bahçemiz içerisinde ticari alanları oluşturuyoruz. Bu proje Bergamadaki herkesin ortak istekleri ile oluşturulmuş bir proje. Projemizi Bergamaya en yarayışlı, otoparkı ile trafik düzeniyle ortaya çıkarmaya çalıştık. Projemizi oluşturmadan önce şehrimizde faaliyet gösteren mimarları, mecliste grubu bulunan partilerin grup başkanları ve oda başkanları için toplantı düzenledik. Bütün fikirleri aldık. Projeye bu fikirleri yansıtmaya çalıştık. Bu proje bir yıllık çalışma sonucunda ortaya çıktı. Kaymakam Kemalbey Caddesi genişliği iki katına çıkacak. Meslek Lisesi önündeki yol genişleyecek" diye konuştu.

Başkan Koştu konuşmasının son bölümünde Zeytinpark Projesinin de yakında ihaleye çıkacağını ve Bergamaya uzun yıllar hizmet edeceğini söyledi.


Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı! Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı!
Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı