İzmir Bergama’ya 300 yeni çöp konteynırı

İzmirde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, galvanizli saçtan ve TSE standartlarına uygun olarak imal edilen konteynırların teslimi başlandığını söyledi.


Gündem 1.04.2021 13:00:00 0
İzmir Bergama’ya 300 yeni çöp konteynırı

İZMİR (İGFA)- Bergama Belediyesi ilçe yaşamına gıpta ile bakılan, yaşanabilir bir şehir için ilçenin günlük yaşamında karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik önemli dokunuşlar yapmaya devam ediyor.

Tüm birimleriyle vatandaşların taleplerini ve ilçenin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışma yürüten belediye ekipleri, ilçenin temizliği için gece gündüz görevinin başında olmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 400 bin TL’lik hibesi ve 35 bin TL’si belediye tarafından karşılanan toplam 435 bin TL’ye satın alınan 300 adet her biri 800 litre kapasiteli çöp konteynırının teslimi başladı.

Bergama’da geri dönüşüme ve temizliğe büyük önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs salgının başladığı ilk günden temizliğe her zamankinde daha fazla önem veriyoruz. Dezenfekte çalışmaları yanında temizlik çalışmalarımız artarak kesintisiz devam ediyor. Yeni konteynırlarımızın alımı için desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a çok teşekkür ederim” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası