Gündem

Gündem Haberleri

İzmir Bergamada asfalt sevinci

İzmirin Bergama ilçesi, 10 yıllık hizmetsizlik dönemi ile ana arterleri başta olmak üzere caddeleri harebeye döndü. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilçede asfalt seferberliği başlattı.


Gündem 14.03.2021 17:00:00 0
İzmir Bergamada asfalt sevinci

İZMİR (İGFA) - Bergamada hummalı bir şekilde devam eden alt yapı, doğalgaz ve yer altı elektrik kablolama çalışmalarının ardından Bülent Ecevit Caddesinde başlayan sıcak asfalt dökümü ilçede sevinç ve heyecanla karşılandı. Belediye Başkanı Hakan Koştu, ana arterlerin tamamına yakınında asfaltlama yapacaklarını belirterek, "Şehrimizi harabe yollardan kurtaracağız" dedi. 

Yılların ilgisizliği nedeniyle harabeye dönen ve vatandaşları çileden çıkaran yolların içler acısı durumuna son vermek için göreve geldiklerini belirten Başkan Koştu, "Bergamada çamur ve çukur çilesine son vereceğiz. 2021 yılı ve önümüzdeki süreç projelerimizin ete kemiğe bir bir büründüğü dönem olacak" diye konuştu.

Asfalt serimi ile birlikte ilçede birçok vatandaştan gerek telefonla, gerekse mesajlarla tebrikler aldıklarına dikkati çeken Başkan Koştu, "Biz yönetim olarak Bergamanın susadığı hizmetleri şehrimize kazandırmak için yola çıktık. Dün yüzlerce mesaj ve telefonla asfalt serimi için teşekkürlerini bildirmek üzere arayan vatandaşlarımızın şahsında tüm Bergamamıza şükranlarımı sunuyorum. Bergamanın hizmetsiz geçen 10 yılını hatırlatır, bir 10 yıl daha kaybetme lüksümüz olmadığını tekrar söylemek isterim" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı