İzmir Gaziemir’de Çözüm Kurs’tan YKS başarısı


Gündem 31.07.2021 11:30:00 0
İzmir Gaziemir’de Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

Üniversite sınavına pandemi nedeniyle çoğunlukla online olarak hazırlanan öğrenciler aldıkları puanların ardından bir hafta sonra tercih heyecanı yaşayacak. 2021 yılında LGS şampiyonu çıkaran İzmir’in başarılı eğitim kurumu Gaziemir Çözüm Kurs’ta YKSde iyi sonuçlar alan öğrenciler için plaket ve pasta töreni yapıldı.

İZMİR (İGFA) - İzmirin Gaziemir ilçesinde Çözüm Kurs, YKSde iyi sonuçlar alan öğrenciler için plaket ve pasta töreni düzenledi. Öğrencilerin aldıkları puanlarla sevinçleri gözlerinden okunurken kurs öğretmenleri ve ailelerde öğrencileri yalnız bırakmadı.

YKS sınavında Türkiye 363.’sü olan eşit ağırlık öğrencisi Nidanur Koç, “Her zaman düzenli çalışan bir öğrenciyim. Düzenli ve mantıklı bir çalışmayla sınavda başarılı oldum. Pandemi beni olumlu etkiledi" dedi. Türkiye 3694.’sü olan sayısal öğrencisi Yasin Çiçek ise, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni düşündüğünü belirterek, "Son yılda hergün düzenli çalıştım. Ders saatlerimin dışında arkadaşlarımla her hafta mutlaka sosyal faaliyetlere zaman ayırdım. Aileme, Çözüm Eğitim Kurumlarına ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çözüm Gaziemir Kurs Yöneticisi Neslihan Kabaroğlu, çocukların ve emeklerinin karşılığını aldıklarını görmek mutlu olduklarını belirterek, tüm öğrencilere başarılar, üniversite hayatlarında kolaylıklar diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı