İzmir Güzelbahçe’de Kabotaj kutlaması


Gündem 1.07.2021 09:30:00 0
İzmir Güzelbahçe’de Kabotaj kutlaması

İzmirde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce 1 Temmuz Kabotaj Bayramı nedeniyle Güzelbahçe 1.Balıkçı Barınağında balıkçılarla birlikte denize çelenk bıraktı.

İZMİR (İGFA) - Bu yıl ki Kabotaj Bayramı’nın önemine dikkat çeken Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, son günlerde denizcilerin ekmeğini tehdit eden bir durum yaşandığını belirterek, müsilajın ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımız için tehdit oluşturduğunu söyledi.  "Henüz bölgemizde bu tehlike yok ancak Marmara ve çevresindeki balıkçılar bu durumdan büyük zarar gördü" diyen Başkan İnce, "Bu yüzden bu yıl ki Kabotaj Bayramı’nın ayrı bir önemi var. Denizlerimiz ekmek teknemiz, evimiz, aşımız, ocağımız, sağlığımızın kaynağı. Üç tarafımız denizlerle çevrili ve binlerce insan ekmek yiyor. Deniz ülkesi olarak bugün denizlerimize çiçek sunacağız ve artık denizlerimizle barışalım, dört elle sahip çıkalım.  Artık balıkçılarımızın ve tüm vatandaşlarımızın yüzü gülsün dileklerimizle Kabotaj Bayramınızı kutluyorum ‘‘diye konuştu.

Başkan İnce balıkçılarla birlikte denize çiçek bıraktı. Ardından balıkçıların teknelerini tek tek dolaşarak, bayrak hediye etti ve birlikte kahvaltı yaptı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı