İzmir Güzelbahçede Çocuk Başkan spor tesisi istedi

İzmirin Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu Ege Gürel’e devretti ve taleplerini dinledi.


Gündem 23.04.2021 14:30:00 0
İzmir Güzelbahçede Çocuk Başkan spor tesisi istedi
İZMİR (İGFA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İzmirin Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, başkanlık koltuğunu Ege Sistem Okulları 8nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ege Gürel’e devretti. Ege önce başkanlık makam aracıyla ilçeyi gezdi, ardından makama geldi ve başkanlık koltuğuna oturdu. Kendisini kapıda karşılayan Mustafa İnce’ye teşekkür eden Ege, başkanlık koltuğuna oturana kadar geçen kısa sürede bile bu makamın ne kadar büyük sorumluluk getirdiğini omuzlarında hissettiğini söyleyen çocuk başkan, "Başkanım Güzelbahçe’yi çok güzel hale getirmişsiniz. Zamanı gelince biz de sizlerden devralarak daha güzel olması için çalışacağız. COVID-19 nedeniyle sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel konularda büyük sıkıntılar içindeyiz. Bu zorlu süreci aştıktan sonra ilçemizde yeni spor tesis alanları görmek istiyorum" dedi. ÖDÜLLER VERİLDİ Başkan İnce de Ege’nin taleplerini not aldı. Yeni yapılacak parklarda çocuk oyun grupları gibi birçok müjde vererek; "Genç ve yaratıcı fikirlerin her zaman yanında olacağız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 101. Yılı kutlu olsun" dedi. Ege’ye Nutuk, bayrak, tohum kalem, boya çantası ve çeşitli hediyeler verdi.

Ayrıca Güzelbahçe Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle COVID-19 Resim Yarışması’nda dereceye giren çocuklara ödülleri verildi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı