İzmir Karabağlar’da asfaltlama atağı


Gündem 20.07.2021 09:30:00 0
İzmir Karabağlar’da asfaltlama atağı

İzmirde Karabağlar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ne kazandırdığı son teknoloji araçların da katkısıyla asfaltlama atağına geçti.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşların kendilerine emanet ettiği her kuruşu yerinde değerlendirerek birçok birime son teknoloji araçlar satın aldıklarını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nin de asfalt kazıma, asfalt serme, silindir ve kamyonlarla güçlendirildiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz bu araçların katkısını sahada çok net bir şekilde görüyor. İşleri çok kolaylaştı. Böylece zamandan ve emekten tasarruf sağlanmış oldu” dedi.

Eski asfaltın önce “freze” adı verilen araçla kazındığını, sonrasında da “finişer” aracıyla serim yapıldığını belirten Başkan Selvitopu, “Böylece serimin de kalitesi artmış oldu. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız da bu nedenle sık sık teşekkürlerini iletiyorlar. Bütçe olanaklarımız doğrultusunda araç parklarımızı güçlendirmeye, benzerlerinin sayısını artırmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...