İzmir Karabağlar’da Başkan Selvitopu’dan talep toplantısı


Gündem 7.07.2021 17:30:00 0
İzmir Karabağlar’da Başkan Selvitopu’dan talep toplantısı

İzmirde Karabağlar Belediyesi, bürokratlar ve meclis üyeleri, muhtarların taleplerini dinliyor.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar Belediyesinin mahallelerin sorunlarını belirlemek ve bunlara çözüm üretmek amacıyla düzenlediği bölgesel muhtarlar toplantısının 2.si, belediye ana hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Karabağlar Belediyesinin muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları başta olmak üzere toplumun her kesimiyle iyi bir diyalog içinde çalışmalarını yürüttüğünü vurgulayan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hepimizin ortak amacı Karabağlarda yaşayan 500 bin insanımıza en iyi hizmeti vermek. Sizlerin görüş ve önerilerini alarak, birlikte ilçemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Karabağlar Belediyesinin mütevazı bütçesine rağmen 10 milyon lirayı aşkın yatırımla şantiye araç parklarını güçlendirdiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Asfalt kazıma, serme, kamyon gibi aldığımız yeni araç gereçlerle hizmet standardımızı yükselttik. Bunlar artarak her geçen ay daha iyi hale gelecek. Bütçemizi yerinde kullanarak yeni araçları kazandırmaya devam edeceğiz. Veteriner İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü gibi diğer birimlerimiz de hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor” dedi. Selvitopu, toplantıda yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili de muhtarları bilgilendirdi.


Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik
Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi
Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı
Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı