İzmir Karabağlar’da özel güvenlik görevlileri unutulmadı


Gündem 29.06.2021 10:30:00 0
İzmir Karabağlar’da özel güvenlik görevlileri unutulmadı

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, makamında ağırladığı özel güvenlik görevlilerinin haftalarını kutlayarak, onlara katkıları nedeniyle teşekkür etti.

İZMİR (İGFA) - Bu yıl 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Günü ve Haftası kapsamında,  Karabağlar Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik çalışanların bir grup, Başkan Selvitopu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş’le birim amirleri de yer aldı.

Özverili çalışmaları nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Yaptığınız iş çok önemli. Sokaklarda zabıtalarımız, hizmet binalarımızda da sizler, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kuruyorsunuz. Bu nedenle onları güler yüzle karşılamanız, yardımcı olmanız büyük önem taşıyor. Bugüne kadar bu konuyla ilgili şikayet almadık. Sizlerden aynı anlayışı bundan sonra da sürdürmenizi istiyorum” dedi.


Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Mesir macununun duası yapıldı Mesir macununun duası yapıldı
Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde