İzmir Karabağlar’dan bayram dayanışması


Gündem 19.07.2021 09:30:00 0
İzmir Karabağlar’dan bayram dayanışması

İzmirde Karabağlar Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Hazırlanan gıda kolileri belediye personelleri tarafından vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda kolilerinin dağıtımının sürdüğünü belirterek, bu zor günlerin, birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşılacağına inandıklarını söyledi. "Bundan sonra da bu anlayışla hareket edecek ve sıkıntıların çözümüne bir parça da olsa katkı koymaya devam edeceğiz” diyerek bu coğrafyada bayramların özel bir anlamı olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu, “Acıyı da sevinci de sofralarımızı da bu özel günlerde paylaşmanın önemini, değerini bilen bir toplumuz. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, herkesin sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” diye konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı