İzmir Karabağlarda kısıtlamaya rağmen kutlama

Karabağlar Belediyesi, COVID-19 salgını kısıtlamalarına rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle, alanlarda kutladı.


Gündem 24.04.2021 10:30:00 0
İzmir Karabağlarda kısıtlamaya rağmen kutlama
İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kaymakamlığı işbirliğiyle oluşturulan araç konvoyu, kısıtlamalar nedeniyle evlerinde kalmak zorunda kalan vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu. Atatürk ve Türk bayraklarıyla, kırmızı beyaz balonlarla donatılmış araçlar ilçe sokaklarını turladı. Evlerinin balkon ve pencerelerine çıkan vatandaşların sevgi gösterileriyle, Türk bayraklarıyla karşılanan araçlardan sürekli marşlar çalındı.
Başkan Selvitopu da, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve alışverişe çıkmış vatandaşlarla birlikte konvoyu, Ordu Caddesi Parkı önünde selamladı. Başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlara Türk bayrağı armağan ederek bayramlarını kutlayan Başkan Selvitopu’a, yoldan geçen araçlardaki sürücüler de korna çalarak eşlik etti. Daha sonra katılımcılar Ordu Caddesi boyunca Türk bayrakları ve marşlarla yürüyerek, 23 Nisan coşkusunu paylaştılar.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı