İzmir Menderes’te 10 saatte, 10 mahalle ziyareti


Gündem 14.06.2021 11:30:00 0
İzmir Menderes’te 10 saatte, 10 mahalle ziyareti

İzmirde Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 10 saatte 10 mahalle ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da Başkan Kayalar’ın ziyaretine eşlik etti.

İZMİR (İGFA) - Mendereste Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Gün boyu süren mesaisine CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Menderes İlçe Başkanı Kemal Koç, İl Başkan Yardımcıları Yasin Ergül ve İpek Onbaşıoğlu, belediye meclis üyeleri ile CHP ilçe örgütü de katıldı.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, ilçe örgütüyle planladığı programa ev sahipliği yapan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, tüm gün süren program kapsamında Cüneytbey, Gazipaşa, Ataköy, Çamönü, Değirmendere, Sancaklı, Karakuyu, Çileme, Tekeli ve Develi mahallelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızın sesine kulak verdiklerini, görüş, öneri ve istekleriyle ilgili gerekli notları aldıklarını söyledi. Başkan Kayalar, insan odaklı gerçekleşen hizmetlerle vatandaşın sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı