Gündem

Gündem Haberleri

İzmirde vaka sayısı düşmüyor

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kent özelinde Koronavirüs’le ilgili vakalarda 1 haftadır düşüşün olmadığını söylerken, tedbirlerin sertleşeceğinin sinyalini verdi.


Gündem 17.04.2021 15:30:00 0
İzmirde vaka sayısı düşmüyor

İZMİR (İGFA) - Vali Yavuz Selim Köşger, İçişleri Bakanlığının "Kısmi Kapanma" konulu genelgesi doğrultusunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında gerçekleştirilen "dinamik denetime" katıldı.

Manisa’dan kente giriş istikametinde polis ve jandarmanın ortak denetim yaptığı Sabuncubelindeki uygulama noktasında ekiplerce durdurulan sürücülere uyarılarda bulunan Köşger, kontrollerin süreceğini ve 10-15 günlük süreçte sonuçların gözlemleneceğini dile getirdi.

AŞILAMA AĞUSTOSTA YÜZDE 50’Yİ BULACAK

Rakamların düşmemesi halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi daha da sert tedbirlerin gelme ihtimalinin bulunduğunu hatırlatan Yavuz Selim Köşger, “İzmir özelinde Koronavirüs ile ilgili vakaların stabil gittiğini bir haftadır gözlemliyoruz ama bir düşüş yok. Aşağı yukarı aynı rakamlar her gün geliyor. Aşılama faaliyetleri seri olarak devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle İzmirde de yüzde 50yi bulmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.



Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak