İzmit Belediyesi: "Yokluklarını daha iyi anladık"

Kocaelinin İzmit ilçesinde bir günlüğüne izinli sayılan kadınların yokluğunda, belediyenin erkek çalışanları, "Burası onlarsız çok eksik kaldı" yorumunu yaptı.


Gündem 9.03.2021 13:30:00 0
İzmit Belediyesi:

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın personele izin vermesinin ardından mesai yapan erkek personel, “Yokluklarını daha iyi anladık. Burası onlarsız çok eksik kaldı” dedi.

İzmit Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle birlikte Kocaeli’de bir ilk gerçekleştirilirken, belediyede sadece erkek personel işbaşı yaptı. Kadınlar olmadan ilk kez mesai yapan erkekler, kurumun kadın çalışanlar olmadan çok eksik kaldığını söyledi.

Sahadan gelen başkan adayı Ankara Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Fırat, şeffaf yönetim ve güçlü temsil vaatleriyle esnafın umudu oldu.
Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi 2044’e kadar Isparta Belediyesi’nde Türkiye’nin örnek tabiat parklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel arasında imzalanan protokolle 2044 yılına
Serik’te Kaçak Ürün Operasyonu Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Serik JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonda, binlerce adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ve kol saati ele geçirildi.
Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o