İzmit caddelerine aşınma asfaltı serildi


Gündem 31.05.2021 16:30:00 0
İzmit caddelerine aşınma asfaltı serildi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesinde ve Zincirlikuyu caddelerinde aşınma asfaltı serimi yaptı.

KOCAELİ (İGFA)- Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasında geçtiğimiz yıl binder asfalt serimi yapılan Bağdat ve Zincirlikuyu Caddelerinde yol konforunu arttırıcı, yolun son kat asfaltı olan aşınma asfaltı serimi çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında araç trafiğin olmamasını fırsat bilerek trafiği aksatmadan çalışmalarını yaptı.

Kandıra Kavşağı’ndan M. Ali Paşa Cami önüne kadar olan 550 metre uzunluğundaki İzmit Bağdat Caddesi’nde 150 metre bordür, 2 bin 970 ton pmt serimi ve 3 bin 310 metrekare baskı beton imalatı, ayrıca 663 metreküp kaldırım kazısı ve 265 metreküp kaldırım dolgu çalışması yapılmıştı. Caddede şimdi de asfaltın son katmanı olan aşınma asfaltı serimi de gerçekleştirilmiş oldu.

800 TON ASFALT

Bağdat Caddesi’ne 800 ton aşınma asfaltı serildi. Yola plent miks temel, binder asfalt serimi sonrası belirli bir süre geçtikten sonra yol konforunu arttırmak için son kat aşınma asfaltı da serilerek cadde vatandaşın hizmetine sunuldu.


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı