İzmit’in yerel sanatçısı 100. yılda sahne aldı


Gündem 1.07.2021 00:00:00 0
İzmit’in yerel sanatçısı 100. yılda sahne aldı

İzmit Belediyesinin 100. Yıl etkinliklerinde sahne alan İzmitli sanatçı Gül Özgüner Altın, vatandaşlara kurtuluşun coşkusunu doya doya yaşattı.

KOCAELİ (İGFA) -İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına özel birbirinden renkli etkinlik ve konserlere imzasını atan İzmit Belediyesi, etkinliklerin üçüncü gününde İzmit’in yerel değeri ile kurtuluş coşkusunu zirveye taşıdı. Kent Meydanında vatandaşlarla buluşan yerel sanatçı Gül Özgüner Altın, kadife sesi ve sahne performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

ÇOK HEYECANLIYIM

Gençlerin sahneye çıkarak hünerlerini sergilediği, tüm vatandaşların doyasıya eğlendiği konserde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güzel sesiyle kulakların pasını silen Gül Özgüner Altın’a Kocaelispor forması ve plaket takdim etti. İzmit’in değeri Altın, “Gözlerim doldu, çok heyecanlıyım. Doğup büyüdüğüm İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında sahnedeyim. Bu benim için inanılmaz büyük bir mutluluk. Bu mutluluğu yaşattığı için İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun” dedi.


İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı
Balcılar’dan Ömer Sevgili’ye ziyaret Balcılar’dan Ömer Sevgili’ye ziyaret
Bursa Nilüfer'in başkan yardımcıları belli oldu Bursa Nilüfer'in başkan yardımcıları belli oldu
TFF İl Temsilcisi Karaca’dan Başkan Arı'ya teşekkür TFF İl Temsilcisi Karaca’dan Başkan Arı'ya teşekkür