İzmit Sarısu’da 100. yıl aktiviteleri


Gündem 2.07.2021 14:00:00 0
İzmit Sarısu’da 100. yıl aktiviteleri

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamalarına özel 4 günlük Sarısu Gençlik Kampı bölümünün ilk günü su sporları ve sportif aktivitelerle macera ve heyecanlı başladı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin modern bir görüntüye ulaştırdığı, su sporları faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ve festivallerin düzenlendiği Sarısu Gençlik Kampı’na kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları damgasını vuruyor.

Sarısu etkinliklerinin ilk gününde su sporlarıyla açılışı yapan İzmit Belediyesi, kamp alanında İzmit’in gençlerini muhteşem etkinlik programlarıyla ağırladı. Su sporlarıyla başlayan eğlence, kano turu ve sportif oyunlarla devam etti.
En eğlenceli ve heyecan verici su sporu branşlarından kano turuyla güne başlayarak İzmitli gençleri Sarısu’da ağırlayan İzmit Belediyesi, önce alanında uzman eğitmen kadrosuyla kanoların nasıl kullanılacağını öğretti.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri Kerem Gök ve Erdem Çakır’ın uygulamalı anlatımlarıyla kanoyu tanıyan gençler, unutamayacakları anlar yaşadı. Suyun keyfini çıkaran gençler festivalin ilk adımında pandeminin gergin havasını üzerinden attı. 


Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı
Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da
Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği