İzmit’te bağışlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı


Gündem 27.07.2021 02:00:00 0
İzmit’te bağışlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı

Kurban Bayramı vesilesiyle hayırsever vatandaşlar tarafından İzmit Belediyesi Gıda Bankası’na bağışlanan kurban etleri, ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye ulaştırıldı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve ihtiyaç sahibi ailelere düzenli erzak yardımının yapıldığı Gıda Bankası, Kurban Bayramı’nda da yüzleri güldürdü. Hayırsever vatandaşların Gıda Bankası’na bağışladığı kurban etlerini ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye ulaştıran İzmit Belediyesinin başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü.

Kurban Bayramı vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, bağışlarının güvenli bir şekilde dağıtılması amacıyla İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ulaştı. Kurban paylarını bayramın 2, 3 ve 4’üncü günü Gıda Bankası’na getiren hayırseverler sayesinde 450 kilonun üzerinde kurban eti toplandı. Hijyenik koşullarda muhafaza edilerek yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye güvenle ulaştırılan bağışlar ile İzmit’te dayanışma örneği sergilendi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı