İzmit’te üreticilerin dayanışma ağı güçleniyor


Gündem 15.07.2021 10:00:00 0
İzmit’te üreticilerin dayanışma ağı güçleniyor

Kocaelide İzmit Belediyesi öncülüğü Good4trust işbirliğiyle hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda üreticiler sık sık bir araya gelerek dayanışma ağını güçlendiriyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyetlerine devam eden İzmit Çarşısı’nda yerel üreticiler ürünlerini sadece İzmit’te değil, hem ulusal hem de uluslararası ticarette satışa çıkararak kent ekonomisini canlandırmaya devam ediyor. İzmit Çarşısı üreticileri işletmelerini tanıtmak ve birbirilerini yakından tanımak amacıyla İzmit Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Kadriye Topaloğlu, İzmit Çarşısı İletişim ve İçerik Koordinatörü Kamer Oğur Günaydın ve İzmit Çarşısı Üretici İlişkileri Koordinatörü H. Hanne Uysal moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmada ‘Asansör Konuşması Tekniğiyle Tanıtım Egzersizi’ yapıldı. İşletmelerini kısa cümlelerle tanıtan üreticiler, diğer işletmelerin de nasıl tanıtılabileceği hakkındaki yorumlarını paylaştı. Bu şekilde üreticilerin birbirlerini ve işletmelerini daha yakından tanıma fırsatı oluştu. Buluşmanın ilerleyen dakikalarında bir beyin fırtınası seansı düzenlenerek üreticiler arasında oluşabilecek iş birlikleri tartışıldı. 


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi