İzmit’ten Kocaelipsor’un şampiyonlarına vefa


Gündem 5.07.2021 10:00:00 0
İzmit’ten Kocaelipsor’un şampiyonlarına vefa

Kocaelispor’un ilk şampiyonluğunu yaşadığı 1980 yılından bu yana kupa kaldırmış isimlere tek tek plaket yollayan İzmit Belediyesinin koyu Kocaelisporlu Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2020-2021 şampiyonlarını da unutmadı.

KOCAELİ (İGFA) - Geçtiğimiz sezon Kocaelispor’un play-off maçları öncesi şehir merkezine astırdığı dev bayraklar ile futbolculara moral veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şampiyonluk sonrası da özel olarak hazırlattığı plaketleri şampiyon kadroya yollamaya başladı.

Tatil dönemini şehrimizde geçiren futbolcular Mesut Özdemir, Kemal Can Aydemir, Yiğithan Canguru, Batuhan Yayıkçı, Yiğit Ali Bayrak ve Mervan Yusuf Yiğit plaket ve bayraklarını İzmit Belediyesi personellerinden teslim aldı. 

TFF 1. Lig’e yükselerek kenti sevince boğan futbolcular, Başkan Hürriyet’in gönderdiği şampiyonluk plaketleriyle büyük onur yaşadı. Bu güzel hediyelerinden dolayı başkan Hürriyet’e teşekkür eden futbolcular, bayrak ve plaketi evlerinin başköşesinde saklayacaklarını belirtti. Şampiyon kadronun tamamına plaket ve bayrak gönderecek olan İzmit Belediyesi, takımdan ayrılan isimlere de hediyelerini kargo yolu ile ulaştıracak.


Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı