İzmitli kadınların el emekleri beğenildi


Gündem 30.05.2021 01:30:00 0
İzmitli kadınların el emekleri beğenildi

İzmit Belediyesi, kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmak için Kadın El Emeğini Destekleme Etkinliği’nin ilkini Belsa Plaza önünde gerçekleştirdi.

Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ)

Özellikle pandemi döneminde büyük maddi sıkıntılar çeken İzmitli üreticilere maddi ve manevi desteklerini sürdüren İzmit Belediyesi, kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini İzmitli vatandaşlarla buluşturmak adına hayata geçirdiği Kadın El Emeğini Destekleme Etkinliği’nin ilkini Belsa Plaza B Blok önünde kurulan satış stantları ile gerçekleştirildi. 40 kadın üreticinin el emeği ürünlerinin yer aldığı etkinlik, hem üretici kadınlar hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

EMEKÇİ DOSTU HÜRRİYET

Emekçinin yanında olan ve kadınların ekonomiye katkı sağlaması adına çalışmalar yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür eden kadın üreticiler, etkinliğin sürmesini istedi. İzmitli kadınların el emeği ürünlerinin satışının gerçekleştiği Kadın El Emeğini Destekleme Etkinliği, 15 günde bir farklı üreticilerle İzmit’in farklı bölgelerinde devam edecek. Etkinliğe katılmak ve el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmak isteyen kadın üreticiler, 318 00 10 numaralı telefondan 4701, 4702 ve 4703 dahili hatları arayarak kayıt yaptırabilecek.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor