Kağıtsporlu halterciler Türkiye şampiyonu


Gündem 14.07.2021 11:30:00 0
Kağıtsporlu halterciler Türkiye şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’un başarılı haltercileri Türkiye Halter Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyetlerinden olan Gençler ve U-23 Türkiye Halter Şampiyonası’ndan madalyalar ile döndüler.

KOCAELİ (İGFA) - Afyonkarahisar’ın Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 45 ilden 158 erkek ve 127 bayan olmak üzere toplam 285 sporcu yarıştı. Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporcuları şampiyonayı iki altın ve iki gümüş madalya ile tamamladılar. 

U23 kategorisinde 64 kilogramda mücadele Avrupa şampiyonu milli sporcu Berfin Altun, koparma 79, silkmede 104, genel toplamda  183 kilogram kaldırarak şampiyon oldu. U23 kategorisinde mücadele eden bir diğer mavi beyazlı sporcu Sena Nur Özoğlu ise 71 kilogramda koparmada 75, silkmede 90, genel toplamda 165 kilogram kaldırarak altın madalya kazanan bir diğer Kağıtsporlu sporcu oldu.

49 kilogramda gençler kategorisinde mücadele eden Hasret Bozyıl koparmada 55, silkmede 65 genel toplamda 120 kilogram kaldırarak ikinci olmayı başardı. 64 kilogramda gençler kategorisinde mücadele eden Aydanur Mert, koparma 70, silkmede 80, genel toplamda 150 kilogram kaldırarak yine gümüş madalya ile şampiyonayı kürsüde tamamladı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor