Kahire’de kadınlara özel buluşma

Kahire Yunus Emre Enstitüsü, Mısırlı ve Türk kadınların davet edildiği etkinlikte, birçok el işi atölyesi ve kadınlara özel olarak "Unutursam Fısılda" adlı filmin gösterimini yaptı.


Gündem 10.03.2021 14:30:00 0
Kahire’de kadınlara özel buluşma

MISIR (İGFA) - Yunus Emre Enstitüsü, Mısırın başkenti Kahirede kadınlara yönelik özel etkinlik düzenledi. Mısırlı ve Türk kadınlarının davet edildiği etkinliğe Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Kemalettin Eruygur ve eşi Özlem Eruygur da katıldı.

Kahire Yunus Emre Enstitüsü öğrencilerinin yapmış olduğu el ürünü tasarımlardan oluşan standı gezdikten sonra Özlem Eruygur, omuzlara yüklenmiş ağır sorumluluklar olduğunun bilinciyle kutsal görevlerin başında olduklarını söyledi. Eruygur, kadının sosyal hayattaki önemli ve vazgeçilmez rolünü hatırlattı. Etkinlikte Türkçe kurslarında kurlarını tamamlayan kadın öğrencilere sertifikaların verilmesi sonrasında açık hava sinema gösterimi yapıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı