Kandıradaki sokak hayvanları Kocaelinin bakımında

Kandıra’daki bir özel mülkten uygun şartlarda barındırılmadıkları için alınan sokak hayvanları, Büyükşehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.


Gündem 24.04.2021 15:30:00 0
Kandıradaki sokak hayvanları Kocaelinin bakımında
KOCAELİ (İGFA) - Gelen ihbarlar doğrultusunda Kocaeli Valiliği’nin oluşturduğu komisyon tarafından Kandıra ilçesi Seyitaliler Köyü mevkiinde bir şahsın özel mülkünde sokak hayvanlarını uygun şartlarda barındırılmadığı tespit edildi. Kandıra Belediyesi, Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Kandıra Kaymakamlığı’ndaki ekipler tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Yolu’nda bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen sokak hayvanları burada tedavi altına alındı. Hayvanların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Ekipler, tedavileri tamamlanan ve gayet sağlıklı olan sokak hayvanlarını sahiplenmek isteyen vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezini arayabileceklerini bildirdi.

Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu! Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu!
Efeler'in şampiyonu: Halkbank Efeler'in şampiyonu: Halkbank
Keşan'da aranan kenevir ekicisi yakalandı! Keşan'da aranan kenevir ekicisi yakalandı!
İzmit Tren Garı’na ulaşımda asansör kolaylığı İzmit Tren Garı’na ulaşımda asansör kolaylığı
Bünyamin Çiftçi, esnaflarla çay sohbetinde buluştu Bünyamin Çiftçi, esnaflarla çay sohbetinde buluştu