Kanserle mücadele eden çocuklar destek bekliyor


Gündem 6.07.2021 09:00:00 0
Kanserle mücadele eden çocuklar destek bekliyor

Sosyal fayda sağlayarak toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmak üzere sosyal sorumluluk projelerine de imza atan fonbulucu.com, Kocaeli Valiliğinin izniyle kanserle mücadele eden çocuklar için bir kampanya başlattı.

KOCAELİ (İGFA) - Kanser Çocuğumdan Uzak Dur Derneği (KAÇOD) adına Kocaeli Valiliği izni ile fonbulucu.com’un Reward platformunda yürütülen kampanya ile sağlanan fon, kemoterapi alan 2500 çocuğun gıda, hijyen malzemeleri ve yol ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Kampanyaya destek vermek isteyenler diledikleri miktarda bağışta bulunabilecekken, tüm mali veriler şeffaflık esasıyla kampanya sayfasında anbean paylaşılacak.

“Geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak hepimizin görevi. Özellikle de kanser ile mücadele eden çocuklarımız ve onların ailelerine destek olmamız gerekiyor” diyen fonbulucu.com Genel Müdürü Hakan Yıldız kampanya süreci ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Kampanya Kocaeli Valiliği resmi izni ile yapılıyor. Toplanan tüm paralar kuruşuna kadar çocuklarımız için harcanacak. Ayrıca birçok kurumsal yapıdan da sözler aldık ve yanımızda yer alıyorlar. Dernek Başkanımız Burcu Temizkan bu acıyı yaşayan bir insan ve bu yüzden çocuklarımıza destek olabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bizler ona hem maddi hem de manevi destek olmaya çalışıyoruz. Ben de herkesi gücü ölçüsünde çocuklarımıza desteğe çağırıyorum. Bugün bir kahve az içelim, bir öğün yemeyelim ve bu küçük tutarları çocuklarımız için gönderelim.” 

2.500 çocuğa destek olunması amaçlanan kampanyaya fnb.lc/kacod linkinden ulaşabileceğiniz gibi tüm GSM Operatörlerinden DESTEK Yazıp, 1993 e göndererek 10 TL destek olabilirsiniz. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor