Kapalı gişe ‘Amadeus’ ayakta alkışlandı


Gündem 14.06.2021 13:30:00 0
Kapalı gişe ‘Amadeus’ ayakta alkışlandı

İstanbulda biletleri 3 günde tükenen ve kapalı gişe sahnelenmeye devam eden “Amadeus”, seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus”, 8 ve 29 Temmuz ile 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde, yine Zorlu PSM’de, saat 19.30’da perde açacak.

“Amadeus”un Salieri karakterini sahneye taşıyan Selçuk Yöntem, “Pandemi dolayısıyla uzun aralıklarla buluştuğumuz seyircimizin alkışını çok özlemiştik… Bizi yalnız bırakmadıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Amadeus’a hayat veren Okan Bayülgen ise; “Seyircinin yoğun ilgisi, tiyatroya duydukları özlemin bu kadar güçlü olduğunu görmek bizi çok mutlu etti” dedi. Costanze karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan Özlem Öçalmaz, seyirci de tiyatroya gitmeyi çok özlediklerini belirterek, sahneyle yeniden buluşmanın inanılmaz heyecan verici olduğunu söyledi.

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, Temmuz ve Ağustos aylarında perde açmaya devam edecek.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...