Karabağlar Belediyesi ‘tam kapanmada’ sahada olacak

İzmir Karabağlar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’e kadar sürecek “tam kapanma” uygulamasıyla ilgili gerekli önlemleri aldı.


Gündem 29.04.2021 14:00:00 0
Karabağlar Belediyesi ‘tam kapanmada’ sahada olacak
İZMİR (İGFA)- İzmirde Karabağlar Belediyesi tam kapanma döneminde çöplerin düzenli toplanmasından mağdur vatandaşlara el uzatılmasına kadar çok farklı alanlarda, yoğun mesai harcayacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısıtlama nedeniyle yiyeceğe ulaşmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama desteğini ve suluk kontrollerini sürdürecek.  Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler doğrultusunda kısıtlamadan muaf tutulan fırın, manav, kasap, bakkal gibi işyerlerindeki yoğun denetimlerini tam kapanma süresince devam ettirecek.

Karabağlar’da Cuma ya da Cumartesi günleri açılması gereken Yeşilyurt, Yunus Emre, Eskiizmir, Yurtoğlu, Bozyaka, Günaltay, Esendere pazarları ile Vatan Mahallesi Tuhafiye pazarı, bugün 09.00-18.00 saatleri arasında kuruldu. Kısıtlama kararı nedeniyle 18 gün boyunca pazarlar açılamayacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 1 yılı aşkın süredir olduğu gibi tam kapanma döneminde de Karabağlar Belediyesi ekiplerinin sahada olacağını vurgulayarak, "Tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret edeceğiz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı