Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Hacılar’a Central Park


Gündem 26.05.2021 09:30:00 0
Kayseri Hacılar’a Central Park

Kayserinin Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti. Başkan Özdoğan Hacılar’ın Central Parkı olarak nitelendirdiği çalışmanın Hacılar’a değer katacağını belirterek parkın 5 milyon TL’ye mal olacağını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
15 Temmuz Şehitler Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Özdoğan, parkın açılışını bu yıl içerisinde yapacaklarını hatırlatarak,  30 bin metrekare alana inşa edilecek ve 5 milyon TL maliyeti olan parkı Hacılar’ın Central Parkı olarak nitelendirdi.
 
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Özdoğan, "Parke yapımı işlemine inşallah önümüzdeki günlerde başlayacağız. Şelalemiz, sosyal yaşam alanları altyapı ile ilgili işlemler de artık sona geldi. Bundan sonraki süreçte üst yapı ile ilgili işlemlerin hızla devam edeceği bilgisini aldık. 15 Temmuz Şehitler Parkımız, başından beri söylediğimiz gibi Hacılarımızın sosyal - kültürel yaşam alanı renklendirecek bir alan olacak. Burası 30 bin metrekarelik park değil, bir yaşam alanı" dedi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!