Kayseri Hacılar’da doğal gaz için geri sayım


Gündem 30.07.2021 09:30:00 0
Kayseri Hacılar’da doğal gaz için geri sayım

Kayserinin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar Yukarı Mahalle Hasan Dede Caddesi’nde yapılan doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özdoğan çalışmaların ağustos sonunda tamamlanacağını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Bölgede oldukça zor şartlar altında çalışmaların devam ettiğine vurgu yapan Kayserinin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, kayalık zeminde doğal gaz hattı çalışmalarının hızla sürdüğünü, çalışmaların ağustos ayı sonuna kadar süreceğini belirterek, “Hasan Dağı mevkiinde Kayserigazın 4.2 kilometre uzunluğundaki doğal gaz hattı çalışması sürüyor.  Alanımızın zemini sert kayalıklardan oluşan, çalışma şartları son derece zor ve normal çalışma sürecini de zorlaştıran bir alan ile karşı karşıyayız. Kayserigaz şirketimizin çalışmalarında zemin kaynaklı aksamalar olabiliyor. Buradaki çalışma tamamlandıktan sonra biz üst yapı olarak yolumuzu yenileyeceğiz” dedi



Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.