Kayseri OSB’den İstanbul’un Fethi mesajı


Gündem 29.05.2021 16:00:00 0
Kayseri OSB’den İstanbul’un Fethi mesajı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, İstanbul’un Fethi’nin sadece Türk tarihi değil dünya tarihinin en önemli olaylarından birisi olduğunu belirtti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, İstanbul’un Fethi’nin 568’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada Türk tarihinin eşsiz zaferlerle dolu olduğunu belirtti ve İstanbul’un Fethi’nin de tarihimizin altın sayfalarından birisi olduğunu kaydetti.

Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan “Fethin Fatihi” ve O’nun askerlerini rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden OSB Başkanı Tahir Nursaçan, “Bugün eğer Asya ile Avrupa’yı bağlayan bir ülkede yaşadığımızı ifade ediyorsak, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan İstanbul’a sahip olduğumuz için gurur duyuyorsak, çağ kapatıp çağ açan bir ecdadın torunları olmanın onurunu yaşıyorsak Fatih Sultan Mehmet’in azmi ve O’nun askerleri sayesindedir. Ecdadımızın mirasına 568 yıldır sahip çıkan, vatan edindiğimiz Anadolu’nun her karış toprağına gözü gibi bakan aziz milletimiz bu değerli mirası ilelebet koruyup, kollayacaktır. Bizlere düşen, bu mirasta gözü olanların var olduğu bilinciyle her alanda daha donanımlı, daha üretken ve daha güçlü olmak için var gücümüzle çalışmaktır” dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor