Gündem

Gündem Haberleri

Kayseri Talas’ta asfalt mesaisi


Gündem 18.06.2021 08:30:00 0
Kayseri Talas’ta asfalt mesaisi

Kayserinin Talas Belediyesi ekipleri yaz mevsimin başlamasıyla birlikte yol yapım ve asfalt çalışmalarına hız verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlçe genelinde sürdürülen faaliyetlerle zorlu kış şartları ve ilkbaharda oluşan ani yağışlar sebebiyle hasar görmüş yollarda bakım ve yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Akçakaya ve Endürlük Mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelinde hummalı bir asfalt yama çalışması başlatan Talas Belediyesi, kışın zor iklim şartlarının yanı sıra ilkbaharda gerçekleşen yoğun yağmur suları ve inşaat çalışmalarından kaynaklanan yol hasarlarına yönelik asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Böylece hem yollarda sürüş konforu artırılırken hem de ulaşım kolaylığı sağlanıyor.


Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.